Amb el restaurant ple a vessar, JOAN PERA, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma.
Darrere els fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, el nostre MASTER XOF prepararà per a tots nosaltres un menú d’aquells que agraden a tothom… Però aquesta nit, i per sorpresa, hi haurà dos misteriosos comensals que el trauran de polleguera. S’haurà de retirar o continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida?
Autor: Joan Pera
Direcció: Enric Llort
Assessor còmic: David Olivares
Repartiment:
Joan Pera
Espai Escènic: Sebastià Brosa
Vestuari i caracterització: Núria Llunell
Il·luminació: Raúl Martínez
Espai Sonor: Jordi Ballbé
Ajudant de direcció i regidor: Blai Pera
Direcció de producció: Maite Pijuan
Producció executiva: Marina Vilardell
Direcció d’oficina tècnica: Moi Cuenca
Oficina tècnica: David Ruiz
Elements espai escènic: Jorba-Miró S.c.p
Atrezzo: Instal·lacions Matamala, Llorenç Mas, Taller d’Escenografia Castells
Cap tècnic del Teatre: Roger Muñoz
Premsa: Albert López i Judit Hernández
Màrqueting i comunicació: Publispec
Disseny gràfic: Santi&Kco
Reportatge Fotogràfic: David Ruano
Agraïments: Montse Colomer
Col·laboradors: Smeg i Estrella Damm