Tornar

Arriba El fil invisible. El musical, un espectacle que portarà cua.

27/08/2024

El 17 de novembre s’estrena al Teatre Goya, en primícia, El fil invisible. El musical, basat en el conte El fil invisible de Míriam Tirado, publicat per B de Blok Penguin Random House Grupo Editorial. L’espectacle, primera i única adaptació teatral de l’èxit de vendes, és un espectacle musical amb dramatúrgia d’Alícia Serrat, Daniel Anglès i Víctor Arbelo, amb text d’Alícia Serrat, lletres de Daniel Anglès, Víctor Arbelo i Alícia Serrat i música de Víctor Arbelo i Alícia Serrat. L’obra està dirigida per Alícia Serrat, amb direcció musical de Víctor Arbelo i produïda per Viu el Teatre.

Encapçala el repartiment la cantant i actriu Beth Rodergas, qui estarà acompanyada en escena per Alba Serrano, Aina da Silva, Rubén Albadalejo i Sergi Espina. Els intèrprets Javi Vélez i Marina Requero actuaran com a swings dels personatges masculins i femenins de la funció.

Per tal d’anar obrint boca, des del canal de You Tube de la producció s’han compartit tres de les cançons que conformaran una banda sonora inoblidable: El fil invisible, Nar-hi nant! i No sé què em passa.

Estigueu alerta a les novetats que aniran apareixent sobre El fil invisible. El musical.