Tornar

Arriba la segona edició del Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre de Barcelona

27/08/2024

Del 18 al 20 de novembre de 2024, el Teatre Romea acollirà la segona edició del Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre de Barcelona.

La iniciativa, única al món, va tenir lloc per primer cop a finals d’octubre de 2022, aplegant prop de 50 espectadors i espectadores de 25 països i dels 5 continents, participants que es van donar cita per intercanviar opinions i reflexions sobre la relació entre escenari i públic, conformant taules de debat i assistint a conferències i tallers duts a terme pels màxims experts internacionals sobre el sector. L’esdeveniment va concloure amb la redacció del primer Manifest de Barcelona sobre els espectadors de teatre, document on es van aplegar els desitjos, reptes i voluntats del públic de cara a transformar les dinàmiques entre allò que succeeix a l’escenari i el que passa a la platea.

Ara, dos anys després, arriba aquesta segona i última edició del Congrés, que promet reunir encara més participants i seguir comptant amb les figures i professionals més rellevants sobre el tema, per tal d’obrir horitzons sobre el públic com a col·lectiu i com continuar millorant la comunicació amb el sector de les arts escèniques.