Tornar

La setmana, la gran festa del llibre en català, celebra la seva 42a edició al centre de la ciutat

27/08/2024

La divisió d’esdeveniments de Focus tornarà a ser present, portant la producció tècnica de l’espai de 42a edició de LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ, per encàrrec de EDITORS.CAT

La Setmana torna enguany amb novetats significatives i amb el propòsit de posar en valor tots els gèneres del llibre en català. Durant deu dies, editors, llibreters i autors coincidiran amb un públic lector divers i impacient per descobrir totes novetats que es presentaran en aquesta cita ineludible que marca la represa literària de la tardor a Catalunya.

Aquest any, la 42a edició de la gran festa del llibre en català,  se celebrarà del 20 al 29 de setembre del 2024, coincidint durant cinc dies amb les festes de la Mercè. La Setmana se suma, així, a la gran festa major de Barcelona, oferint una extensa programació per a tots els públics, que gaudiran de nombroses activitats: presentacions de llibres, recitals poètics, concerts, debats, converses amb autors nacionals i internacionals, signatures de llibres i rutes literàries.

Així mateix, aquest any La Setmana canvia d’ubicació i enlloc de celebrar-se en l’emplaçament habitual dels últims quatre anys, el Moll de la Fusta, ho farà de manera excepcional al passeig Lluís Companys, des de l’Arc de Triomf fins al parc de la Ciutadella, 6.500 m2 dedicats al llibre en català al bell mig de la ciutat. Els horaris també han variat i l’hora de tancament serà a les 21.00h, mitja hora més tard, excepte el dissabte 21, que tancarà les seves portes a les 22.30h.

Precisament, el cartell d’enguany de La Setmana, obra de l’il·lustrador barceloní Adrià Marquès, evoca el caràcter festiu d’aquesta 42a edició i fa visible la nova ubicació amb l’Arc del Triomf a la imatge. Un cartell que ens recorda la part més lúdica de La Setmana i la complicitat amb les festes de la Mercè.