Un sopar amb els clàssics

Una producció de Focus

Sempre s’ha dit que la literatura era l’aliment de l’esperit. I un té de vegades la sensació, llegint segons quines coses, que aquestes l’estan alimentant molt més que segons quins tipus d’àpats. Nosaltres hem intentat fer un sopar amb alguns d’aquests grans aliments literaris. Un festí de paraules, un menjar per a les orelles. Sense oblidar-nos però, que preparar una taula per sopar també té molt de litúrgia, de cerimònia. Hem triat com si d’un menú es tractés. Hem mirat dins la literatura el que ens venia de gust menjar d’aperitiu, de primer plat, de segon plat i de postres i hem confeccionat aquest espectacle que voldria provocar-vos les mateixes sensacions que un té quan surt d‘un restaurant i ha sopat bé. Bon profit. Joan Anton Rechi

Fitxa Artística
DIRECCIÓ: Joan Anton Rechi

REPARTIMENT:
Carles Canut
Mingo Ràfols
Boris Ruiz

ACOMPANYAMENT AL PIANO: Dani Espasa i Lluís Carmona
ESCENOGRAFIA: Joan Anton Rechi
IL·LUMINACIÓ: Joan Anton Rechi
VESTUARI: Joan Anton Rechi

PRODUCCIÓ: Focus


  • Un sopar amb els clàssics

  • Un sopar amb els clàssics